SQUADMEMBERS SECTIE 2

MOH-BTK | SQUADMEMBERS 1 | SQAUDMEMBERS 2 | KOM ER BIJ ALS JE DURFT | DOWNLOADS EN UITDAGEN | MATCHES VERLEDEN EN STRAX | KALENDER | GASTENBOEK

Killer888#BTK# Deze rotterdammer en Feyenoord fan maakt de woorden van zijn "CLUPPIE"waar want met hem naast je kun je gerust denken "YOU'LL NEVER WALK ALONE"

Specialiteit:CQB CAR 15/203 CLAYMORE'S

Favoriete gametype's:TDM TKOTH FB

 

 

Silencer#BTK# Doet zij naam eer aan want tijdens het spel hoor je hem niet want dan is hij veel te druk om jullie 6 meter onder de grond te leggen!!! En wat echt irritant is het lukt hem echt veel te vaak

Specialiteit:CQB elk wapen / Sniper elke snipergun

Favoriete gametype's:TKOTH TDM en DM

 

 

DarkOz#BTK# Met deze man achter je weet je zeker dat je alleen maar voor je hoeft te kijken "BECAUSE I GOT YOUR SIX COVERED M8"

Specaliteit:CQB CAR 15/203

Favoriete gametype's: TKOTH TDM 

  .

Ok dit is dus The Bull#BTK# en hij heeft iets met die bulls de dieren en hij gooit er ook regelmatig een pijltje in zowel in de single als de dubbele.En wat betreft bhd is hij net een "raging bull" niet te stoppen dus.

specialiteit: CQB G3 / Sniper M21

Favoriete gametype's:A&D S&D TDM en DM

 

 

Spiderkill#BTK# jazeker deze man kan je vanuit het niks en heel sssssstttttil ineens aanvalluh en op je  afkomen als een niet te stoppen tank.

specialiteit: Gunner M60/ Sniper PSG1

Favoriete gametype: TDM

 

 

 

Je ziet hem haast niet,maar kan als een duiveltje ineens naast je staan en je geweten een oppeper geven!!!! en over je schouder mee staan te kijken .

Specaliteit:CQB G36 / Sniper all weapons and knife

Favoriete gametype's: TKOTH TDM

 

 

GunDam#BTK# heeft besloten om ons te komen versterken en deze koelbloedige alleskunner  is een kenner van de japanse artvormen Anime en Manga (tegenhanger van martial art) dus ik zou zeggen Steven Seagal ,Bruce Lee en Chuck Norris KIJK UIT!!!!

Specialiteit: Gunner M60 / Sniper PSG1

Favoriete gametype's: TDM TKOTH

 

 

Destiny#BTK# Ja ja daar is ze dan de eerste dame van de Squad en pas op ze krabt terug.dus wees maar niet te galant want dat kan je weleens duur komen te staan!!!!!!

specialiteit:

Favoriete gametype's:

 

 

Sentinal#BTK# Nou nou het begint er op te lijken het wordt onderhand een echt leger en hier is onze nieuwste recruut Sentinal#BTK# Squadmember nr. 19 en wat er te vetellen over deze "natural #BornToKiller#" nou daar kom je zelf nog wel 8er als je het ongeluk hebt dat hij je pad kruist.

Specialiteit:CQB CAR 15/203 / Gunner M60

Favoriete Gametype's: TDM

 

 

 

Fighter#BTK# deze kerel met stalen zenuwen is geboren voor dit werk hij laat zich door niks of niemand wat wijs maken an zal vechten tot het bitere eind

specialiteit:CQB G36 / Gunner M60

favoriete gametype's: TDM TKOTH

 

Tristan#BTK#

Met Tsistan halen wij een ervaren kracht in huis die na diverse omzwervingen  op zoek ging naar een squad waar die niet altijd op het scherpst van de snede hoeft te strijden.

Specialiteit:

Favoriete gametype:

 

Apache#BTK#

"Ssst hoor hij dat ook" nee waarschijnlijk niet en als je het wel hoot ben je al vaak te laat en hangt jouw scalp aan  het zadel van deze grote krijger UCH!!!

Specialiteit: Sniper / M21

Favoriete gamestijl: TDM / TKOTH

 

Tug-Life#BTK#

Hier is dan "da men who is dead"of toch weer niet affijn daar kom je dan vanzelf wel achter als jou pad zich kruist met de one and only Tug-Life#BTK#

Specailiteit: Sniper / PSG 1

Favoriete gamestijl: Flaggames

 
 
 


 


LIJKT HET JOUW OOK WEL WAT OM HIER TUSSEN TE STAAN EN DE VLAG VAN #MOH#-#BTK# TE VERDEDIGEN DRUK DAN OP DE "KOM ERBIJ ALS JE DURFT"BUTTON

                          BECAUSE WE ARE: 

                          #MOH#-#BTK#

          #MAN OF HONOR#-#BORN TO KILL#

                                  AND WE

                   "LEAVE NO MAN BEHIND"